بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

هشدار تند جنبش انصارالله یمن به آمریکا

سخنگوی انصارالله با انتقاد از نتایج نشست وزیران ۵ کشور عربی با بلینکن در امان به آمریکا هشدار داد که با ادامه حمایت از تل آویو در کشتار مردم غزه، منتظر گسترش دامنه درگیری باشید.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 05
کد خبر: ۲۱۱۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش انصارالله یمن روز شنبه در پیامی با انتقاد از نتایج نشست وزیران خارجه ۵ کشور عربی با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در امان، پایتخت اردن درباره تحولات غزه به گسترش دامنه جنگ در منطقه هشدار داد.

 

محمد عبدالسلام سخنگوی جنبش انصارالله یمن تأکید کرد که کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری باید به مسئولیت خود در قبال مردم غزه و حمایت از ملت فلسطین عمل کنند تا این مردم بتوانند به حقوق مشروع خود دست یابند.

 

وی با اشاره به اینکه در نشست اردن، وزیر خارجه آمریکا باید شاهد موضع‌گیری‌های قاطع‌تری از سوی کشورهای عربی می‌بود، تأکید کرد: درخواست ملتمسانه از آمریکا برای اینکه برای پشتیبانی از کودکان غزه لطف کند، هیچ سودی ندارد و فقط باعث کشتار هر چه بیشتر غیر نظامیان توسط اسرائیل می‌شود.

 

سخنگوی انصارالله به آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز هشدار داد: بلینکن باید بداند تا زمانی که آمریکا به اسرائیل زمان می‌دهد تا به کشتارهای جمعی در غزه ادامه دهد، دایره جنگ نیز گسترش خواهد یافت.

 

نیروهای مسلح یمن طی روزهای گذشته حملات موشکی و پهپادی به سمت رژیم صهیونیستی انجام داد.

 

نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: این سومین عملیات در حمایت از برادران مظلوم ما در فلسطین است و این حملات ادامه دار خواهد بود و بر شمار آن افزوده خواهد شد.

 

چهارشنبه هفته گذشته، جنبش «انصارالله» یمن از حمله گسترده پهپادی به چندین هدف در عمق اسرائیل خبر دادند که دومین حمله طی ۴۸ ساعت گذشته بود. این سومین عملیات جنبش انصارالله از زمان تشدید درگیری بین گروه‌های فلسطینی و ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه است./ مهر

ارسال نظر